Cloud diensten

Lexact levert de volgende cloud diensten:
Wilt u meer informatie, een brochure of een proefperiode starten van één van de volgende cloud diensten neem dan contact op met Lexact op 085-3015060 of info@lexact.nl

– Back-up & Disaster Recovery
Met online back-up kunt u bestanden (automatisch) versleuteld opslaan in de cloud. Zo stelt u de bestanden veilig en beschermt u hen tegen diefstal, computercrashes en hackers.

Filesharing – Nomadesk
Zorg ervoor dat uw bedrijfskritische informatie onbezorgd kunnen opslaan en delen in de cloud met beveiligde cloud storage en filesharing.

Desktop Online
Met Desktop Online creëert u online werkplekken. Daardoor bent u niet meer gebonden aan een fysieke werkplek, maar kan je overal bij je data en applicaties. Dit maakt werken een stuk efficiënter.

Domeinregistratie
Een domeinnaam is de basis van de online aanwezigheid van ieder bedrijf. Via Lexact kunt u eenvoudig domeinnamen registreren of van een andere provider verhuizen naar Lexact. U kunt bij Lexact terecht voor alle veelvoorkomende extensies.

Webhosting
We zijn continu online. Daarom is het belangrijk dat de website van uw klant altijd bereikbaar is en goed functioneert. Voor websites en webapplicaties biedt Lexact diverse hosting opties. Of u nu een kleine website of een veeleisende dynamische website heeft, bij ons vindt u het juiste pakket.

E-mail
Uw klant wil altijd en overal bij zijn e-mail kunnen. Via Lexact kunt u Hosted Exchange en Qmail e-mailboxen aanmaken voor u zelf.

Music
Muziek wordt door consumenten al tijden succesvol via het internet afgenomen. Ook voor bedrijven liggen hier mogelijkheden. Lexact biedt daarom online muziekdiensten aan voor de zakelijke markt.

Security
De cloud is uitermate populair, maar brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Met de security software van Lexact zorgt u ervoor dat uw klant veilig en onbezorgd kan werken in de cloud.

SSL Certificaten
Steeds meer organisaties activeren een SSL certificaat op hun website of server, waarmee zij bezoekers laten zien dat hun identiteit gecontroleerd en gevalideerd is. Dit zorgt voor vertrouwen bij bezoekers, wat bij bijvoorbeeld webshops leidt tot meer verkeer en transacties. Via Lexact kunt u heel eenvoudig SSL certificaten activeren.