Ziggo Business Partner

Wij hebben als onafhankelijke ICT reseller bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u. Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners zoals Daemen ICT. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren.
Wij zijn gecertificeerd voor alle Ziggo producten maar hieronder vindt u de meest gevraagde Ziggo diensten die wij leveren voor de zakelijke markt:

Connect Internet ZZP

Connect Internet ZZP (Compleet, Pro, Pro Plus), een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 500 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, TV en optioneel Pin en Wifi. U kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar of 1, 2, 3 jarig contract. U bepaalt !  Tevens heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots. Daarnaast kunt u via de Ziggo TV app ook op uw tablet of smartphone TV kijken.

Ziggo Business Partner

Vraag hier direct Connect Internet ZZP aan.

Connect Internet MKB

Connect internet MKB (Compleet, Pro en Pro Plus), de nieuwe internetverbinding tot 500 / 40 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 5 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.Tevens heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots

Ziggo Business Partner

Vraag hier direct Connect Internet MKB aan.

Ziggo Mobiel

Lexact biedt als partner van Ziggo nu ook Mobiel aan voor de zakelijke markt. Ziggo maakt gebruik van het hoog kwalitatief netwerk van Vodafone. Ziggo biedt 3 zakelijke Sim Only bundels (dus zonder telefoon toestel!) voor klanten met een Connect ZZP, Connect MKB of Internet Pro abonnement. Bellen naar Nederlandse nummers in de EU gaat uit uw bundel. Dat betekent dus geen zorgen over onverwachte belkosten meer!

Ziggo Mobiel Zakelijk Samen
Efficiënt ondernemen is Ziggo Mobiel Zakelijk Samen. Samen één bundel voor 5 medewerkers. Onbeperkt bellen, een databundel genoeg voor iedereen en toegang tot zo’n 2 miljoen WifiSpots. Nog meer simkaarten nodig? Ziggo Mobiel Zakelijk Samen bevat standaard 2 simkaarten. Bestel extra voor €10 per kaart (tot een maximum van 5 simkaarten per Ziggo Mobiel Zakelijk Samen bundel).

Bestel online

 • Onbeperkt gebruik van WifiSpots, zo bespaart u op uw databundel(s)
 • Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, dus geen lange jaar contracten!
 • Afrekenen per seconde!
 • Bellen naar Nederlandse nummers in de EU uit uw bundel!
 • Mocht u over uw databundel heengaan, wordt de snelheid van de verbinding teruggebracht, waardoor ‘e-mailen en whatsappen’ nog mogelijk zijn. De data die verbruikt wordt tijdens de momenten dat de databundel is teruggebracht, wordt niet doorberekend!
 • Inzicht in uw dataverbruik en kosten via MijnZiggo Mobiel
 • Servicegemak; meerdere diensten bij 1 aanbieder ondergebracht
 • U kunt ook uw huidige nummers gewoon mee overnemen!

Ziggo Mobiel abonnementdetails

 • Gesprekken hebben geen starttarief en worden afgerekend per seconde.
 • Data gebruik wordt afgerekend per kB.
 • Bij 80% en 100% verbruik van zowel uw min/sms-bundel of uw data-bundel, ontvangt u van Ziggo Mobiel een sms.
 • U ontvangt uw nieuwe bundel aan het begin van een nieuwe kalendermaand.
 • Uw bundel is 1 maand geldig.
 • U betaalt eenmalig € 9,95 aansluitkosten per simkaart.
 • Buiten uw bundel betaalt u € 0,25 per minuut en per sms. Voor internet op uw mobiel betaalt u € 0,10 per MB buiten uw bundel.
 • U ontvangt een aparte faktuur voor Internet en Mobiel.
 • U kunt tot 50 nummers aanvragen per klant nummer.

Vraag hier direct Ziggo mobiel aan.

De meest actuele specificaties en prijzen vindt u op www.ziggo.nl/zakelijk.

 

Wilt u meer info neem dan contact met ons op 085-3015060 of contactformulier